• Zavolejte na podporu +86 18177299911

Dřevařský průmysl Guangxi Xinghan a Guangxi Lierde Trade Co., Ltd. podepsaly dohodu o strategické spolupráci

7. září Guangxi Xinghan Wood industry a Guangxi Lierde Trade Co., Ltd. formálně podepsaly dohodu o strategické spolupráci.Při slavnostním podpisu podepsali CAI Gangping a Qing Yong jménem obou podniků rámcovou dohodu o strategické spolupráci a vyjádřili přání navázat dlouhodobou spolupráci, usilovat o společný rozvoj a vzájemný prospěch.

QingYong řekl, že znamení k otevření DE a dřevařského průmyslu poprvé strategické spolupráce, současně je Leon a DE také podepsána rámcová dohoda o strategické spolupráci s průmyslem chodícího dřeva v první dceřiné společnosti skupiny, doufá se, že oba strany udržují spolupráci, dále posilují kontakt, posilují spolupráci a vytvářejí výhody, usilují o seskupení světa sprintu 500 silných dohromady.

CAI Gangping uvedl, že rámcová dohoda o strategické spolupráci podepsaná s Guangxi Li a De Trade Co., Ltd. má velký význam a otevřela tempo dřevozpracujícího průmyslu xinghan, aby urychlilo rozvoj.Řekl, že všichni zaměstnanci dřevařského průmyslu Xinghan budou v souladu s požadavky dohody, kvalitou výrobků, zvýhodněnými cenami a lepšími službami pro Guangxi Lierde Trade Co., LTD.

Tato spolupráce je důležitým výsledkem neutuchajícího úsilí a opakovaných konzultací mezi Guangxi Lierde Trade Co., Ltd. a Xinghan Wood industry, stejně jako pevnou platformou pro obě strany pro rozšíření výměn a posílení spolupráce.Obě strany se stanou pevným strategickým partnerem pro vzájemný prospěch a společný rozvoj a stanou se také silnou podporou při prosazování reforem a inovací, průmyslové transformace a vysoce kvalitního rozvoje skupiny.


Čas odeslání: 20. června 2022